Terveiset Maarikalta

Tervehdys Sävelavaimesta!

Kiitokset kaikille Sävelavaimen asiakkaille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille joustavuudesta ja yhteiseen hiileen puhaltamisesta kuluneen kevään poikkeustilanteissa ja järjestelyissä.

Olemme hienosti selvinneet koronakeväästä ja toiminta on saatu jatkumaan lähes entiseen tapaan. Joitakin muutoksia olemme kuitenkin tehneet koskien toimintatapoja ja tilajärjestelyitä. Osa tilapäisjärjestelyistä jatkuu toistaiseksi.

Musiikkiterapiat ja soitonopetus ovat käynnistyneet ja toteutetaan tavalliseen tapaan riskitekijät minimoiden mahdollisimman hyvin. Noudatamme valtiovallan antamia yleisiä ohjeita ja kiinnitämme edelleen erityistä huomiota mm. hygieniajärjestelyihin ja turvaväleihin asiakaskohtaiset erityistarpeet huomioiden.

Toiminta jatkuu entiseen tapaan Tampereen, Seinäjoen ja Kouvolan toimipisteissä. Jalasjärven toimipisteen toiminta on tilapäisesti keskeytetty ja yhdistetty Seinäjoen toimipisteen yhteyteen 31.12.2020 asti koronatilanteen vuoksi.

Henkilökuntaan olemme saaneet uutta väkeä sekä musiikkiterapia- että musiikkikoulupuolelle. Musiikkiterapeuttina Seinäjoella aloitti tänä kesänä Anni Ranta, hän toimii myös musiikkikoulun huilunsoitonopettajana. Musiikkipedagogi Matias Källi jatkaa musiikkikoulun opettajana huolehtien Seinäjoella kitaran-,pianon- sekä bändiryhmien opetuksesta. Lisäksi Jaana Mäkinen, Sanna-Mari Kurki sekä Maarika Luopajärvi toimivat Seinäjoen toimipisteen musiikkiterapeutteina.

Tampereella jatkavat Marja-Leena, Maarika ja musiikkikoulun puolella pianonsoitonopettajana Marja-Leena sekä Antti hoitaen kitaransoiton sekä muiden bändisoitinten opetusta. Kouvolan toimipisteessä jatkavat Sanna-Mari ja Esa.

Toivotan kaikille sopivan lämmintä kesän oloa ja iloa sekä turvallista jatkoa kaikin puolin siteeraten vanhaa neuvoa ja ajatusta: Vaikeuksien kautta voittoon, yhdessä rakentaen ja luottaen tulevaisuuteen.

Maarika Luopajärvi
Johtava musiikkiterapeutti


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.