Toimipisteet

Tampere

Juuri Tampereen keskustaan Laukontorin kupeeseen muuttanut toimipiste tarjoaa miellyttävän kokemuksen Sävelavaimen asiakkaille.  Tampereella toimii musiikkiterapia ja musiikkikoulu. Tilat sijaitsevat kätevästi keskustassa osoitteessa Laukontori 4.

Seinäjoki

Laajentuneet toimitilat takaavat viihtyisän ympäristön Sävelavaimen asiakkaille. Uusista tiloista löytyy mm. uusi rentoutumishuone, jossa toteutetaan fysioakustinen hoito. Seinäjoella toimii musiikkiterapia ja musiikkikoulu. Seinäjoen toimipisteen löydät Hotelli Sorsanpesän tiloista osoitteesta Törnäväntie 27.

Jalasjärvi

Jalasjärven tilat sijaitsevat kätevästi valtatie 3:n varrella ja ovat helposti löydettävissä.  Fysioakustista hoitoa varten on olemassa erillinen huone. Jalasjärvellä on hyvät mahdollisuudet järjestää pienimuotoisia konsertteja ja tilat on myös mahdollista vuokrata. Jalasjärvellä toimii musiikkikoulu ja musiikkiterapia. Jalasjärven toimipiste sijaitsee osoitteessa Rantatie 21.

Kouvola

Alkuvuodesta 2018 avautuneessa Kouvolan toimipisteessä musiikkiterapeuttina toimii Sanna-Mari Kurki (ent. Kontoniemi). Kouvolan toimipiste sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella Kuusankosken kaupunginosassa. Kouvolassa on tarjolla monipuolinen soittimisto: bändisoittimien lisäksi erikoisuutena on myös sello ja mandoliini. Kouvolassa on myös mahdollisuus FA-hoitoon, lisää infoa löydät tästä. Kouvolan toimipiste sijaitsee osoitteessa Otavantie 7.