Sävelavaimen syyslukukausi 2019

Hyvää syksyn alkua!

Musiikkikoulun syyslukukausi käynnistyy viikolla 36, syyskuun alussa. Tuntien sopiminen opettajien kanssa on meneillään, mutta vielä ehtii ilmoittautua. Soita ja kysy rohkeasti lisää Sävelavaimen lukuvuodesta ja toiminnasta, jota on jokaisessa Sävelavaimen toimipisteessä: Tampereella, Seinäjoella, Jalasjärvellä ja Kouvolassa. Yhteystiedot löydät tästä. Tampereella on uutena instrumenttivalintana huilu, jota on mahdollista opiskella myös viikonloppuisin.

Laaja-alainen musiikkiterapia Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena jatkuu entiseen tapaan jokaisessa toimipisteessämme. Lisäksi Kouvolan toimipisteessämme on mahdollista saada myös psykoterapiapalvelua. Meiltä voit tilata myös koulutusta ja musiikkiterapiaesittelyitä. Musiikkiterapiasta voi saada tarkempia tietoja sähköpostitse tai soittamalla johtavalle musiikkiterapeutillemme Maarikalle.

Seinäjoella on aloittanut uutena musiikkiterapeuttina Jaana Mäkinen ja Kouvolassa psykoterapeuttina Esa Kurki.

Olet tervetullut tutustumaan paikan päälle sekä voit varata halutessasi ilmaisen tutustumiskäynnin. Suunnittelemme jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaiset toiveet huomioivan palvelun sekä Sävelavaimen Musiikkiterapiassa, että Musiikkikoulussa.

Sävelavain Team

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.