Sävelavaimen syksy 2018

Hyvää syksyä!

Syksy on jälleen saapunut: ilmat kylmenevät, päivät lyhenevät ja lehdet tippuvat puista. Syksy on saapunut myös Sävelavaimeen innostavana ja täynnä uusia haasteita. Syyslukukausi on alkanut ja arki pyörii tuttuun tapaan. Tänä syksynä Sävelavaimen syksy on pyörähtänytkin käyntiin neljässä toimipisteessä Kouvolan uuden toimipisteen myötä. Sävelavaimen syksy

Musiikkikoulun syyslukukaudelle ehdit vielä mukaan taitotasostasi riippumatta! Voit saada lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä Ota yhteyttä
-sivun kautta.

Musiikkikoulun lisäksi Sävelavaimessa toimii musiikkiterapia. Musiikkiterpiasta tehdään nykyään yhä enemmän tutkimusta. Esimerkiksi Jyväskylän yliopisto on yksi maailman johtavia musiikkiterapian tutkimuksen laitoksia. Keskisuomalaisessa (15.10.2018) julkaistussa artikkelissa kerrotaan Jyväskylän yliopiston laajasta musiikkiterapian tutkimuksesta. Jyväskylässä on mm. tutkittu improvisaatiopohjaisen musiikkiterapian vaikutuksia masennuksen hoitoon. Lisätietoa musiikkiterapiasta löydät sivuiltamme Musiikkiterapia -osiosta tai ottamalla yhteyttä e.m. tapaan. Kysymykset ovat aina tervetulleita!

Sävelavain Team

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.