Tervetuloa Sävelavain Kouvolaan!

Hyvää alkanutta vuotta koko Sävelavaimen porukalta!

Sävelavaimessa on taas kerran pyörähtänyt kevätlukukausi käyntiin. Kevät tuo tullessaan uutta innokkuutta oppia ja aloittaa uusia harrastuksia. Muistathan, että Sävelavaimen musiikkikouluun on mahdollista ilmoittautua myös kesken lukukauden. Tänä keväänä myös Sävelavaimessa puhaltaa jälleen uusia tuulia: Sävelavain avaa uuden toimipisteen Kouvolaan!

Sannamari_final

 

Seinäjoen ja Jalasjärven toimipisteestä tuttu terapeuttimme Sanna-Mari siirtyy Kouvolaan, ja avaa siellä täysin uuden Sävelavaimen toimipisteen. Kouvolan toimipiste sijaitsee Kuusankosken kaupunginosassa rauhallisella omakotitaloalueella. Kouvolan toimipisteen miljöö onkin tästä syystä erityisen rauhallinen.

 

Kouvolasta löytyy monipuolinen soittimisto, johon kuuluu bändisoittimien lisäksi erikoisuutena sello ja mandoliini. Kouvolan terapeuttimme Sanna-Marin iloinen Pyry-terrieri pystyy sovittaessa olemaan terapiassa mukana ja näin auttaa etenkin lapsiasiakasta esimerkiksi rauhallisuuden ja luottamukseen liittyvien ilmiöiden yhteisessä tarkastelussa. Kouvolassa on myös tarjolla FA-hoitoa.

Kouvolan yhteystiedot löydät nettisivujemme “Ota yhteyttä” -osiosta. 

Tervetuloa!

Sävelavain Team


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.