Syksyn kuulumisia

helvetinkolu_syksyartikkeli

Syksy on jo pitkällä ja Sävelavaimen nettisivut ovat saaneet uuden vuodenajan mukaisen ilmeen, kuten kuvasta näkyy. Syksyn edetessä Sävelavaimessa on sattunut ja tapahtunut yhtä sun toista mielenkiintoista: mm. ensimmäinen bändi-ilta, joten eiköhän ole aika ottaa pieni katsaus syksyn tapahtumiin.

 

IMG_1979

 

Lokakuussa toimitusjohtajamme Maarika kutsuttiin puhumaan Hotelli Sorsanpesällä järjestettävään Yritystä! -seminaariin, jossa esiteltiin osatyökykyisiä yrittäjiä. Maarikasta ja Sävelavaimesta tehtiin myös lehtijuttu Seinäjoen paikallislehteen Ilkkaan, jonka voit lukea klikkaamalla oheista kuvaa lehdestä. Myös terapiakoira Mila pääsi mukaan juttuun!

 

 

Lokakuussa järjestettiin myös Sävelavaimen historian ensimmäinen bändi-ilta. Bändi-illassa soiteltiin yhdessä bändiohjaajien ja oppilaiden kanssa ja saimme oppia lisää bändisoitosta ja opetella yhdessä hienoja kappaleita välillä jopa instrumentteja vaihdellen. Bändi-iltoja tulee olemaan tulevaisuudessakin ja niistä ilmoitetaan Sävelavaimen Facebookissa. Ilmoittautua tai kysyä lisää voit tästä. Olemme Sävelavaimessa todella innoissamme tulevista bändi-illoista!

joona_final_final

 

Syyskuussa 2017 Sävelavaimen musiikkikoulussa on aloittanut Maisan eli huilunsoitonopettajamme lisäksi uusi kitaranopettajamme Joona Lehto. Joona opettaa kitaransoittoa Seinäjoen ja Jalasjärven toimipisteissä. Joonalla on ollut oppilaita useista eri ikäluokista, ja siksi Joona haluaakin korostaa oppilaslähtöisyyttä opetuksessaan. Lisää tietoa Joonasta löydät tästä, tai jos kenties kiinnostuit kitaransoitosta tai mistä tahansa muusta instrumentista, ota yhteyttä tästä.

Hyvää loppusyksyä kaikille!

Sävelavain Team

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s