Tervetuloa uusille sivuille!

facebook_logoSävelavain on nyt saanut uuden ilmeen ja uudet nettisivut. Uusilla sivuilla on helppo navigoida ja löytää etsimänsä tieto ja toivomme, että uudet sivumme voivat antaa miellyttävän kokemuksen kävijälle ja innostaa musiikin opiskeluun – uuden instrumentin aloittamiseen tai vanhan taidon hiomiseen. Meillä voit aloittaa opiskelun taitotasosta riippumatta, joten voit tulla täysin aloittelijana tai hivenen kokeneempanakin. Uutena instrumenttina meillä on tänä syksynä huilu, jota opettaa uusi opettajamme Maisa. Maisa on innoissaan tulevasta syksystä ja uusista oppilaistaan.

Toimintaamme voi nykyään seurata myös Facebookin puolella. Sieltä tulet vuoden mittaan löytämään esimerkiksi kuvia toiminnastamme ja musiikkiaiheisia artikkeleita ja päivityksiä. Facebookkiamme pääset seuraamaan sivun alareunasta löytyvästä linkistä tai Facebook-ikonista sivun oikeassa reunassa.

Syyslukukauden ilmoittautuminen on täten virallisesti auki. Ilmoittautua voit “Ota yhteyttä” -osiossa. Odotamme Sävelavaimessa innolla tulevaa syksyä ja kaikkea, mitä se tuo mukanaan.

Sävelavain Team